Výrobci
Odběr novinek

Projekce gastro

Prosperující provoz stojí na dobrém projektu

Přestože se to na první pohled nezdá, problematika funkční kuchyně a s ní i celého stravovacího provozu, je disciplínou, která se samostatně studuje na vysokých školách.
Studium ale samo o sobě nestačí.
Pro kvalitní projekt je důležitá důkladná znalost provozů, hygienických předpisů, zohlednění specifických nároků a předpokladů.
A především - praktické skloubení veškerých požadavků dohromady.

Kdekdo si může říct, že sestavit profesionální kuchyni vlastně nic těžkého není. 

Provozovatelé si pak často lámou hlavu jak vše potřebné uskladnit, když není dost místa,
jak uvařit, když neodpovídají kapacity,
jak zajistit přípravu a expedici, když není kde a kudy
a když pracovníci z hygieny vznášejí stále dokola nové připomínky …

Bohužel tyto provozy nelze napravit ihned a jednoduše, bez potřebných investic!

Někde se vaří dobře a jednoduše, jinde se musejí denně potýkat s problémy, kterým šlo předejít.

Nepodceňujte přípravnou část investic!

Žádný projekt nestojí tolik peněz, kolik se jich vyhodí oknem, při jeho podcenění.

 

 KONTAKT

OSVĚDČENÍ O AUTORIZACI